telefoonnummer

  • 2
  • 3
  • 4

Praktijk

Fysiotherapie Wooldersteen is gevestigd in een ruim en functioneel gebouw, dat wij delen met de Carint-Reggeland groep, in de wijk 'Woolder Es'. De praktijk heeft een eigen parkeergelegenheid en is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. 

De praktijk bestaat uit 6 behandelkamers en een ruime oefenzaal waar zowel in groepsverband (o.a. fysiofitness en beweegprogramma's) als individueel getraind kan worden. Tevens komen de therapeuten in het Woonzorgcentrum het Woolde-de Hiebendaal en Wooncentrum de Klokstee.

Wooldersteen is een praktijk waar momenteel 9 fysiotherapeuten werkzaam zijn. Naast de reguliere fysiotherapie heeft een ieder zijn of haar eigen aandachtsgebieden (zie specialisaties) , waardoor wij een breed scala aan klachten kunnen behandelen binnen de praktijk. Met vertrouwde en doelgerichte behandelmogelijkheden wordt samen met U gewerkt aan uw hulpvraag en herstel van de klacht of problematiek. Onze leidraad is hierbij het holistische denkbeeld: Een goede balans tussen lichaam en geest.

Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. register en het centraal kwaliteitsregister ( CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

Via deze website kunt u kennismaken met Fysiotherapie Wooldersteen. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via de mail of de telefoon.

 

Maak Uw Keuze

specialisaties1

beweegprogrammas1

samenwerking1

Contactgegevens

Copyright © Fysiotherapie Wooldersteen                                                                                                                  Webdesign: Markvoort Media